Klimafolkemøde banner for participants

Kom med på Klimafolkemødet 2023 og Få Råd til den Grønne Omstilling

Vi er glade for at fortælle vi deltager i årets Klimafolkemøde i Middelfart, Danmarks største mødested for den offentlige klimadebat.

I City Tekniq vil vi gerne ud og fortælle om det gode vi gør for boligforeninger, arbejdspladser, kommuner og ejendomsudviklere. Kig forbi til en snak, hvis du er i nærheden.

Find hoved og hale i Lademarkedet, og køb løsninger der giver mest mulig mening

Vi rådgiver uvildigt om alt fra planlægning til installation og administration. Ved at analysere de specifikke krav fra boligforeninger, arbejdspladser og lokalsamfund udvikler vi skræddersyede løsninger, der prioriterer brugervenlighed, tilgængelighed, skalerbarhed og rentabilitet.

Kom med på Klimafolkemødet 2023 og få ny inspiration til konvertering af store og små køretøjer

Vi inviterer til gode snakke på Klimafolkemødet og opdage potentialet i bæredygtig transport. Der sker meget nyt både til hjemmeplejen og maskinel til park og vej. Specielt den tungere transport sker der meget indenfor, så kom og vær med, og forstå, hvordan City Tekniqs uvildige rådgivning kan gavne din organisation.

Lad os sammen fremskynde klimaindsatsen og skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid. City Tekniq er stolte af at være med på Klimafolkemødet, og vi ser frem til at møde dig i Middelfart ved vores bod. Vel mødt!

Posted by HC Jensen