Ladning på arbejdspladser

Tilbyd ladning til ansatte og kunder

Med ladning på arbejdspladsen for medarbejdere, der selv ejer elbiler, gør grønne virksomheder det lettere for miljøbevidste medarbejdere at bruge egne elbiler. Det muliggør også en udskiftning af virksomhedens bilflåde, så virksomhedens egne biler kan blive miljøvenlige. Der findes gode løsninger for både små og store virksomheder.

For at skærpe forretningens grønne profil kan I tilbyde opladning til kunder og forretningspartnere, imens de besøger jer. Det kan - alt efter branche - give mening at tjene penge på opladning, tilbyde det gratis eller som en del af et loyalitetsprogram.

Loyalitetsprogrammer er en god service og en måde at knytte sine kunder tættere til virksomheden, og det kan tiltrække nye kunder på positiv omtale. For eksempel kan man tilbyde ladning til kunder med loyalitetskort eller en app installeret, så de kan lade uden omkostninger.

B2B-rådgivning i alle aspekter af omstillingen til elbiler

Som uafhængig B2B-rådgiver i elbiler rådgiver vi om alle aspekter af omstillingen til elbiler. Vi tager højde for bl.a. regler om medarbejderbeskatning, jeres fysiske forhold og finansieringsmuligheder. Vi sikrer, at I både får dækket jeres aktuelle behov og tænker strategisk frem i tiden. Og I får et forslag til en omkostningseffektiv løsning, der sikrer minimalt forbrug af interne ressourcer til drift.

Få et uforpligtende tilbud om rådgivning i elbiler og ladestandere på arbejdspladsen

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger