Få ladning på virksomhedens parkeringsplads

Skal I etablere jeres egne ladestandere til elbiler på virksomhedens parkeringsplads?

Det er der flere fordele i. Det er blandt andet et godt personalegode, at jeres medarbejdere kan lade deres elbil, mens de er på arbejde, og det giver dem større mulighed for at benytte deres elbil til og fra job. Derudover er det også til gavn for kunder og andre besøgende i jeres virksomhed, at I kan tilbyde en ladning, mens de er på besøg hos jer.

Gå forrest med ladning

Sæt den grønne agenda endnu mere i fokus, og hjælp de miljøbevidste medarbejdere til at tage elbilen på arbejde.

Virksomhedens egen bilpark

Langt de fleste virksomheder har deres egen bilpark og med ladestandere tilgængelig på matriklen, muliggør det en udskiftning af virksomhedens brændstofdrevne bilflåde til elbiler. Der findes mange gode løsninger af ladestandere, og der er løsninger til både små og store virksomheder. Vi hjælper jer med at undersøge jeres kapacitetsbehov for ladning, og afhængig af jeres bilparks størrelse og kørselsbehov, hjælper vi jer også gerne med at finde frem til de bedst egnede elbiler, der passer til jeres virksomhed.

Ladning til kunder i elbil

Ladning af elbiler kan også tilbydes kunder og forretningspartnere, så de kan oplade, mens de besøger jer. Det kan, alt efter jeres branche, give mening enten at tjene penge på opladning, eller I kan vælge at tilbyde det gratis. Det er blot op il jer at træffe en beslutning for jeres løsning. Der er rige muligheder for betalingsløsninger i de fleste ladestandere, og administration af opkrævning kræver stort set ingen interne ressourcer.

Ladning kan også være en del af et loyalitetsprogram for udvalgte kundegrupper. Loyalitetsprogrammer er en god service og en måde at knytte sine kunder tættere til virksomheden, og det kan potentielt tiltrække nye kunder på positiv omtale. For eksempel kan man tilbyde ladning til kunder med loyalitetskort eller en app, så de kan lade gratis.

Uafhængig rådgivning i omstillingen til elbiler

Som uafhængig rådgiver i elbiler rådgiver vi om alle aspekter af omstillingen til elbiler i virksomheder. Vi tager højde for alt fra regler om medarbejderbeskatning, jeres fysiske forhold og til de forskellige finansieringsmuligheder.

Vi sikrer, at jeres løsning dækker jeres aktuelle behov, og vi tænker frem i tiden i tæt samarbejde med virksomheden, så løsningen kan servicere behovet for ladning i lang tid frem. Endelig får I får et forslag til en omkostningseffektiv løsning, der sikrer minimalt forbrug af interne ressourcer til drift.

Ladeløsninger i virksomheden - kom godt fra start

Kontakt os og hør mere om mulighederne for ladeløsninger i jeres virksomhed. Vi tilbyder blandt andet en workshop om ladning af elbiler, som er en rigtig god hjælp, når I skal i gang med projektet. Her får I svar på alle jeres spørgsmål, og I får et fælles udgangspunkt for at komme i gang med at etablere ladning på virksomhedens faciliteter.

schedule logo

Ring allerede i dag

Få et uforpligtende tilbud om rådgivning i elbiler og ladestandere på arbejdspladsen

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger