Ladning på arbejdspladser

Tilbyd ladning til ansatte og kunder

Etabler jeres egne ladestandere til elbiler på virksomhedens parkeringsplads. Det er til gavn for både jeres medarbejdere, kunder og andre besøgende i jeres virksomhed.

Med etablering af ladning på arbejdspladsen får medarbejdere, der selv ejer elbiler, større mulighed for at beytte deres elbiler til og fra job. Langt de fleste virksomheder har egen bilpark og med en ladestander tilgængelig på matriklen, muliggør det en udskiftning af virksomhedens bilflåde, så virksomhedens egne biler kan blive udskiftet til elbiler og dermed mere miljøvenlige. Der findes mange gode løsninger af ladestandere, der passer til for både små og store virksomheder.

Sæt den grønne agenda endnu mere i fokus og hjælp de miljøbevidste medarbejdere til at køre elbil.

Ladning af elbiler kan også tilbydes kunder og forretningspartnere, så de kan oplade, mens de besøger jer. Det kan - alt efter branche - give mening at tjene penge på opladning eller tilbyde det gratis. Det er blot at beslutte sig, der er rige muligheder for betalingsløsninger i de fleste ladestandere.

Ladning kan også være en del af et loyalitetsprogram. Loyalitetsprogrammer er en god service og en måde at knytte sine kunder tættere til virksomheden, og det kan tiltrække nye kunder på positiv omtale. For eksempel kan man tilbyde ladning til kunder med loyalitetskort eller en app installeret, så de kan lade uden omkostninger.

B2B-rådgivning i alle aspekter af omstillingen til elbiler

Som uafhængig B2B-rådgiver i elbiler rådgiver vi om alle aspekter af omstillingen til elbiler. Vi tager højde for alt fra regler om medarbejderbeskatning, jeres fysiske forhold og til de forskellige finansieringsmuligheder. Vi sikrer, at jeres løsning dækker jeres aktuelle behov, og vi tænker frem i tiden, så løsningen kan servicere behovet i lang tid frem. Endelig får I får et forslag til en omkostningseffektiv løsning, der sikrer minimalt forbrug af interne ressourcer til drift.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for ladeløsninger i jeres virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud om rådgivning i elbiler og ladestandere på arbejdspladsen

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger