Workshop
Hjælp – de får elbiler!

Skal I etablere ladestandere til elbiler i jeres ejerforening eller virksomhed?

Få et godt afsæt med vores workshop om ladning af elbiler.

Elbiler skal oplades, så de får strøm på batteriet. Det gør det hele meget lettere, hvis man kan lade sin elbil, mens man ligger og sover, eller man passer sit arbejde.

Vi får mange forespørgsler fra både bestyrelser i ejerforeninger og fra virksomheder, der skal etablere ladning til elbiler til hhv. deres beboere i ejerforeningen og medarbejdere. Rigtig mange efterspørger basal viden for at komme i gang og har behov for rådgivning til, hvordan de griber projekt 'ladestander til elbiler' an. Derfor har vi lavet denne informative workshop om ladning af elbiler, som vi kalder 'Hjælp, de får elbiler'. På workshoppen får I kvalificeret sparring fra en ekspert i etablering af ladestandere, og I får svar på de mange spørgsmål, der presser sig på i opstartsfasen, før I går i gang med etablering af ladestandere til elbiler.

Workshoppen er for dig, der er medlem af bestyrelsen i jeres beboerforening eller ejerforening, eller som sidder i en virksomheds direktion. I begynder at mærke spirende interesse fra beboerne og ansatte for at skifte til elbiler, og elbiler begynder at være et dagligt syn på parkeringspladsen. I har med andre ord et stort behov for at etablere nogle ladestandere til det voksende antal elbiler i jeres ejerforening, eller blandt jeres medarbejdere.

I vores workshop 'Hjælp, de får elbiler' får I svar på alle de spørgsmål, I har, når I skal i gang med projektet og etablere ladestandere til elbiler i jeres beboerforening og ved jeres virksomhed. Vi har lavet en skræddersyet introduktion til, hvordan man etablerer ladestandere til elbiler, og vi tilbyder faglig kompetent rådgivning om etablering af ladestandere i både selvejede og selvfinansierende ladeløsninger til organisationer, ejerforeninger og virksomheder.

Herunder har vi listet, hvad vi gennemgår på workshoppen.

Få kompetent B2B-rådgivning om omstillingen til elbiler og installation af ladestationer hos CityTekniq

Workshop om ladeløsninger til elbiler

  • Generel gennemgang af markedsmuligheder
  • Abonnementsmuligheder
  • Services i de forskellige løsninger
  • Betalingsløsninger, forskellige afregningsmuligheder, og hvordan I kan tjene penge på ladning
  • Forskellige tekniske og kommercielle modeller for etableringen
  • Introduktion til gældende lovgivning i Ladestanderbekendtgørelsen
  • Forhold at tage i betragtning omkring jeres fysiske forhold vedrørende placering af ladestandere og adgang til strøm
  • Forslag, debat og spørgsmål til jeres kommende løsning

Få rådgivning til etablering af ladestandere til elbiler

Workshoppen giver jer som bestyrelse i ejerforeningen eller projektgruppen beslutningskompetence til at vurdere, hvilken løsning der er den bedste til jeres behov. Så undgår I fejlinvesteringer og får etableret den helt rette ladeløsning tilpasset jeres behov.

Som bestyrelse får I også gennem denne workshop et afstemt og oplyst fælles grundlag for den videre proces, når I skal i gang med at etablere ladestandere på jeres parkeringsfaciliteter. Efter vores workshop er I godt klædt på til den næste generalforsamling, hvor etablering af ladning til elbiler er på agendaen. I vil være oplyste og enige om eventuelle tekniske misforståelser etc. og i stand til at besvare de fleste spørgsmål.

Pris per workshop, varighed cirka 90 minutter: 3.950 kr. ekskl. moms indenfor Storkøbenhavn.

For pris uden for Storkøbenhavn, ring på 7174 5657.

Du kan læse om, hvordan vi allerede har hjulpet mange organisationer med rådgivning til etablering af ladestandere til elbiler.

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger