Workshop
Hjælp – de får elbiler!

Er I en beboerforening eller virksomhed, som overvejer at få installeret ladestandere?

Elbiler skal have strøm på batteriet, og det gør det hele meget lettere, hvis man kan lade sin bil, mens man ligger og sover under dynen, eller man passer sit arbejde. Vi får mange forespørgsler fra både beboerforeninger og virksomheder, der overvejer at etablere ladning til elbiler til hhv. deres beboere og medarbejdere, men som mangler basal viden for at komme i gang med projektet. Derfor har vi lavet denne lille workshop, hvor I får kvalificeret sparring og svar på de mange spørgsmål, der presser sig på i opstartsfasen.

Workshoppen er for jer i enten beboerforeningen eller i en virksomheds direktion, hvor der begynder at være både interesse for at skifte til elbiler, og hvor elbiler begynder at være et dagligt syn på jeres parkeringsplads.

Få svar på jeres spørgsmål med en skræddersyet introduktion til elbiler og ladestationer. Vi tilbyder faglig kompetent rådgivning i både selvejede og selvfinansierende ladeløsninger til organisationer, foreninger og virksomheder. Herunder har vi listet, hvad vi gennemgår på workshoppen.

Workshop om ladeløsninger til elbiler

  • Generel gennemgang af markedsmuligheder
  • Abonnementsmuligheder
  • Services i de forskellige løsninger
  • Betalingsløsninger og forskellige afregningsmuligheder
  • Forskellige tekniske og kommercielle modeller for etableringen
  • Gennemgang af jeres fysiske forhold vedrørende placering af elladestandere og adgang til strøm
  • Forslag, debat og spørgsmål til jeres kommende løsning

Workshoppen giver jer beslutningskompetence til at vurdere, hvilken løsning der er den bedste til jeres behov, så I undgår fejlinvesteringer og får den rette ladeløsning tilpasset jeres behov.

Pris per workshop, varighed cirka 90 minutter: 3.950 kr. ekskl. moms indenfor Storkøbenhavn.

Få kompetent B2B-rådgivning om omstillingen til elbiler og installation af ladestationer hos CityTekniq
Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger