Ladning til beboerforeninger

Mange andelsforeninger og ejerforeninger med egen parkeringsplads kan med fordel tilbyde opladning af elbiler til deres beboere. Jeres beboerforening bliver både mere attraktiv for potentielle købere, og I kan endda tjene penge på selv at eje ladestanderne.

Der er forskellige typer ladestandere og betalingsmodeller, der egner sig til formålet. Det afhænger af, hvordan beboerne skal betale for opladningen og hvor mange elbiler, der skal være tilsluttet ad gangen. Mulighederne er mange, så alt det hjælper vi jer med at danne jer et overblik over, så I får den løsning, der passer bedst til netop jeres beboerforening.

Ved at investere i ladestationer, og dermed selv eje laderne i jeres beboerforening, har I kontrol over, hvordan ladestanderne skal sættes op, hvordan processen skal forløbe, og hvordan ladningen skal prissættes. Endelig er den største fordel ved selv at etablere ladestanderne og selv tage ejerskab over dem, at det også er en selvfinansierende ladeløsning, som typisk tjener sig selv ind over en periode på mellem 3-8 år.

Hos City Tekniq hjælper vi jer med hele processen. Det er en fordel for jer, at vi er med helt fra opstartsfasen, hvor spørgsmålet typisk går mest på skal / skal ikke etablere ladning i ejerforeningen og valg af potentielle leverandører. Her er det vigtigt, I får klarlagt og beskrevet jeres behov for ladekapacitet, så I kan indhente priser på ladestandere, der matcher til jeres behov for ladning. Vi hjælper jer hele vejen fra opstart og er til rådighed med vores rådgivning, skulle I have behov undervejs i processen. Når ladestanderne er etableret, hjælper vi jer godt i gang med ibrugtagning, og vi laver som regel en opfølgning på jeres løsning seks måneder efter jeres ladestandere er i drift.

En god hjælp er at starte med vores workshop om ladning til elbiler, hvor vi kommer og faciliterer workshoppen og står til rådighed med al vores ekspertviden, og vi svarer på alle de spørgsmål, I har. Så er I godt klædt på til at komme i gang med at etablere ladestandere i jeres beboerforening.

Nedenfor har vi skitseret et typisk rådgivningsforløb for en beboerforening. Det giver jer en ide om, hvad vi hjælper jer med og hvordan det foregår rent praktisk. Det konkrete rådgivningsforløb tilpasses selvfølgelig den enkelte beboerforening. Med os på sidelinjen er etablering af ladning i jeres beboerforening langt fra så omstændigt, som det måske lyder. Vi har allerede hjulpet mange beboerforeninger, og vi har en meget velgennemprøvet proces, som du kan se herunder.

Sådan får I ladestandere i jeres beboerforening

Trin 1
Undersøg interessen for ladestandere og elbiler i jeres boligforening

  • Hvor mange beboere er interesseret i en ladeløsning eller overvejer at få elbil?
  • Vil I eje eller leje jeres ladestandere? Argumenter for og imod begge.
  • Vi hjælper med overblik og indføring i lovgivning på området (som Ladestanderbekendtgørelsen) og mulige betalingsløsninger. Vi afdækker jeres behov og gennemgår jeres el-installationer.

Trin 2
Find den bedste ladeløsning for jer

  • Vi researcher og designer den optimale løsning afstemt til jeres fysiske forhold, behov og brugere.
  • Vi står for udbud til leverandører og finder de bedste priser på etablering, installation og valg af udstyr.

Trin 3
Vurdér tilbuddene fra ladeoperatører

  • Vi fremlægger og gennemgår tilbud på installation, udstyr, administration og service.
  • I vælger, hvilket tilbud I vil gå videre med.

Trin 4
Få sat strøm til elbilerne med de valgte ladestandere

  • Vi koordinerer med leverandørerne og arrangerer opsætning af ladestandere.
  • Vi hjælper med gode råd til at informere beboerne om de nye ladestandere, og hvordan de bruges.
  • I får strøm til jeres elbiler med en serviceaftale, der står for drift, administration og betalingsløsning, så I ikke skal bruge tid på det.

Vi har allerede hjulpet mange boligforeninger med at få etableret ladning til elbiler på ejerforeningens parkeringsplads.

Ring og hør nærmere om vores rådgivningsforløb for beboerforeninger på telefon 7174 5658.

Se en kort intro i videoen med Hans Christian Jensen

Vi rådgiver din ejerforening om etablering af ladning til elbiler

Du kan her se, hvordan et rådgivningsforløb med etablering af ladning til elbiler i ejerforeninger foregår.

Få et uforpligtende tilbud på rådgivning om at få jeres egne ladestandere

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger