cityteknik expert and CEO

OM CITY TEKNIQ

Specialist i design og implementering af ladeløsninger til elbiler

MØD DIN RÅDGIVER

HC Jensen - Ejer af City Tekniq

Specialist i ladeløsninger til elbiler

  Autoriseret el-installatør med 35 års erfaring fra elfaget og 10 års erfaring i at lave design og udbud på ladeløsninger til elbiler. Har lavet design og udbud til + 100 lokationer, der i dag forsyner tusindvis af biler. Har lavet struktureret ”dagligdags-test” af samtlige elbiler på markedet. Udbud og implementering af GPS i alle køretøjer i en kommunal organisation.

MANGE ARS ERFARING MED ELEKTRISKE KØRETØJER OG LADELØSNINGER

Vi har designet og indkøbt over 100 ladeløsninger til dansk erhverv. Vi har handlet med og har kontakt til alle leverandører i Danmark og kan derfor levere professionelt indkøb til langt under markedsprisen. Dertil følger vi udviklingen i udlandet og sikrer, at standarderne af ladeløsningerne er up to date. Vi har stor erfaring med elbiler og har lavet strukturerede dagligdags-test af samtlige elbiler på det danske marked.

MISSION

Vi har sat os for at gøre det nemmere at udbygge det danske forsyningsnet af ladestandere, så organisationer kan omstille deres bilflåder til eldrift og samtidig gøre det muligt for deres medarbejdere at tage elbilen på arbejde.

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger