En selvfinansierende ladeløsning

Når I som bestyrelse skal I gang med at etablere ladestationer i ejerforeningen, er det værd at overveje, om I vil leje eller eje. Der er nemlig flere fordele ved selv at eje jeres ladestandere i ejerforeningen eller i virksomheden.

Vi tilbyder rådgivning i, hvordan I får installeret jeres egne ladestandere til elbiler. Når I selv ejer jeres ladestationer, hjælper vi jer med at lave beregninger, så I ved, hvornår ladeløsningen er afskrevet, og I får dermed en selvfinansierende ladeløsning.

Vi har blandt andet hjulpet Professionshøjskolen Metropol med en model, hvor de selv ejer deres ladeløsning.

Betaling kan foregå enten gennem en app, eller en elektroniske nøgle (RFID), der minimerer jeres administrative arbejde. Når der fx er gæster i elbil, der blot skal benytte jeres ladere en enkelt gang, kan man udlevere en brik i receptionen til formålet.

 

Tjen penge på ladning

Tjen penge på ladeløsning på arbejdspladser

Giv jeres medarbejdere mulighed for at lade elbilen på arbejdspladsen. Det er let at etablere for virksomheden og meget let at betjene for brugerne. Betalingen for en ladning foregår gennem en app eller en elektronisk nøgle. Derved sikrer I også, at I overholder SKATs regler om medarbejderladning.

I kan let fastsætte forskellige priser for en ladning alt efter folks tilknytning til virksomheden. I kan eksempelvis lave én pris til jeres medarbejdere og en anden pris til gæster i huset. I har også mulighed at tilbyde gratis ladning til faste kunder gennem fx loyalitetsprogrammer. Det handler om, hvad I har behov for, så findes der en løsning, der passer til.

Tjen penge på ladeløsning i beboerforeninger og ejerforeninger

Som bestyrelse i en ejerforening kan I vælge at fastsætte forskellige priser på en opladning af en elbil. I kan tilbyde én pris til jeres egne beboere, gæster til ejerforenings beboere kan betale en anden og lidt højere pris, men stadig en favorabel pris, hvis I ønsker det. Endelig kan I vælge, at udefrakommende kan købe en opladning i jeres ejerforening til en pris, der fx svarer til offentligt tilgængelige ladestationer. Ved at prissætte en ladning ved jeres egne ladestationer kan jeres nye ladeløsning i ejerforeningen eller andelsforeningen finansiere sig selv inden for 3-8 år.

Står I over for at skulle i gang med at etablere ladning til elbiler i jeres ejerforening, så tilbyder vi en workshop om etablering af ladning til elbiler, hvor I får svar på alle jeres spørgsmål om etablering af ladestationer.

Administration af betaling for ladning af elbiler er let

Systemet til betaling af en ladning fungerer automatisk og kræver ikke manuel bogføring, hver gang der er købt en ladning. De penge, der kommer ind via ladning, kan I med fordel vælge at få overført til jeres konto på månedlig eller kvartalsvis basis, så er jeres administration absolut minimal. Det er helt afhængig af, hvad I foretrækker.

 

schedule logo

Kontakt Os

Få et uforpligtende tilbud på en selvfinansierende ladeløsning

Uafhængig rådgivning om elbiler og ladeløsninger