Blandede byer for 10 mia. kroner

Blandede byer for 10 mia. kroner

En ny aftale om offentlige midler til Fonden for blandede byer er på plads. Pengene tilgår fonden allerede fra næste år. 

Fonden for blandede byer bliver stiftet på baggrund af en aftale mellem regeringen, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Kristendemokraterne. De 10 mia. kr. skal tilføres løbende fra Nybyggerifonden frem til 2035.

Aftalen skal sikre etableringen af 22.000 nye almene boliger i hele landet over de næste 13 år. Pengene skal fordeles mellem både ombygninger, nybyg og huslejetilskud.

Det er gode nyheder, at der nu skal investeres i vores fælles boligmasse.

Et hurtigt kig i ladestanderbekendtgørelsen fortæller, at både når man bygger nyt eller foretager større bygningsrenoveringer, skal man enten forberede til eller opsætte ladestandere. Vi har desværre erfaret, at det ikke altid tænkes ind under projekteringsfasen. Det er rigtig ærgerligt, for så kan det med ladestandere godt gå hen og blive både besværligt og dyrt.

Der er flere fordele ved at tænke etablering af ladestandere ind i det samlede projekt fra starten. Der er nemlig både penge og hjælp at hente.

Lån billigt nu, hav en betalt løsning om få år

Der er rig mulighed for at låne pengene til finansieringen af den grønne omstilling, for alle vegne er der fokus på bæredygtig udvikling, og lånene er billige. Derfor er den bedste løsning at finansiere ladeløsninger via et billigt lån. Ladestanderne opsættes således, så de bliver tilbagebetalt. Hermed får man ladeløsninger via en selvfinansierende løsning, og ladestanderne er typisk tilbagebetalt på mellem 5-8 år.

Vores råd skal lyde her fra: Tænk ladeløsninger ind fra starten og få selvfinansierede ladestandere.

Har du spørgsmål til, hvordan det teknisk skal tænkes ind i et byggeprojekt, og hvordan man sikrer tilbagebetalingen?

Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Posted by HC Jensen