Penge at hente på gode infrastukturløsninger

Penge at hente på gode infrastukturløsninger

City Tekniq giver et par gode råd, når det handler om projektering af ejendomme.

Bygherreforeningen har skrevet en artikel om, hvordan bygherrer skal blive bedre til at sætte brugernes behov og forretningsmæssig fairness i centrum, når de vælger forsynings- og infrastrukturløsninger i forhold til forsyninger som internet, vand og el.

Der er nemlig gode muligheder for at forhandle med både internetudbydere, forsyningsselskaber og lade-operatører, så det gavner brugerne og til stor glæde for bygge- og driftsbudgettet.

City Tekniq giver i artiklen gode råd til etablering af ladestandere til elbiler, når det handler om projektering af ejendomme.

Det vigtigste råd er ret klart, nemlig at det er ejendommen, der ejer kablerne. Derudover er det vigtigt at få afklaret, hvordan brugsmønsteret kommer til at se ud. Er der en økonomisk gevinst ved at opstille ladestandere, og er det besværet værd som bygherre? Måske er lokationen så attraktiv, at en lade-operatør vil opsætte ladestandere gratis mod at få indtjeningen.

Der er flere guldkorn at hente om etablering af ladestandere til elbiler i artiklen, som du kan læse på Bygherreforenings hjemmeside.

Posted by HC Jensen