Ladning til beboerne blev skudt godt i gang i Vedbæk Park Øst

Ladning til beboerne blev skudt godt i gang i Vedbæk Park Øst

Grundejerforenings bestyrelse startede projektet i deres boligforening med en workshop, så de var godt klædt på til det efterfølgende arbejde.

En workshop af en times varighed gav svar på alle de spørgsmål, bestyrelsen i ejerforeningen Vedbæk Park Øst havde på hjerte, da de skulle i gang med de indledende tiltag til at etablere beboerladning i foreningen.

Det var lidt af en udfordring at komme i gang med etablering af ladning til beboernes elbiler i grundejerforeningen Vedbæk Park Øst. Hvor starter man lige og hvilke hensyn skal der tages? Der er også nogle fysiske rammer, der skal undersøges og være i orden, fx adgangen til tilstrækkeligt strøm og hvor det er mest hensigtsmæssigt at etablere ladestationerne, både under hensyntagen til strømforsyningen og til komforten for elbilejerne.

Bestyrelsen havde brug for en generel gennemgang af alle de ting, der skulle tages stilling til, og som de skulle have forberedt, så de var godt klædt på til generalforsamlingen i den forholdsvist nye ejerforening. Derfor kontaktede de City Tekniq og fik lavet en aftale om, at Hans Christian skulle komme på et bestyrelsesmøde og hjælpe bestyrelsen med at blive godt klædt på til den kommende generalforsamling og det videre forløb.

Har din boligforening også brug for at komme godt i gang med ladeløsninger i beboerforeningen?

Book en workshop med uvildig rådgivning hos os. Læs mere om workshoppen Hjælp de får elbiler.

Vi rådgiver boligforeninger, når de skal etablere ladeløsninger til beboeres elbiler. Har din boligforening brug for hjælp? Se mere om ladning til boligforeninger.

Kontakt os og få en snak om, hvad vi kan hjælpe med her.

Posted by HC Jensen