Beboere og gæster fik ladning i Nordhavn

Beboere og gæster fik ladning i Nordhavn

En parkeringsplads skulle have etableret ladestandere til områdets beboere med elbil. By og Havn fik hjælp af City Tekniq hjalp med rådgivning.

Der bygges på livet løs i Nordhavn og de mange nye boliger kræver også parkering til beboernes biler. Heriblandt er også mange elbiler, der skal lades op, når elbilejeren er hjemme.

Løsningen blev etableret som følge af sparring om mulige løsninger på en specifik parkeringsplads på Nordhavn.

Først blev der indhentet forskellige tilbud fra udvalgte ladeoperatører. De indkomne tilbud blev af City Teknik kigget efter i sømmene og formidlet til projektgruppen sammen med en grundig forklaring af de forskellige forretningsbetingelser, der lå i de forskellige leverandøraftaler.

Projektgruppen fra By og Havn ville gerne vide lidt mere generelt om markedet for ladeløsninger og elbiler, så der blev også undervejs afholdt en workshop, hvor der var en gennemgang af markedet for elbiler og de forskellige ladeoperatører. Så var projektgruppen godt klædt på med input til en fremadrettet plan.

Har du brug for hjælp til behovsafdækning, udbud og valg af den rigtige ladeleverandør? Kontakt os og få en snak om, hvad vi kan hjælpe med her.

Se her, hvordan vi hjælper med ladning til boligforeninger.

Posted by HC Jensen