Både beboerne og deres gæster skulle have mulighed for ladning

Både beboerne og deres gæster skulle have mulighed for ladning

Bygherrerådgiveren af et nyt boligbyggeri havde brug for rådgivning af en uvildig ekspert, da der skulle etableres ladning til elbiler.

Bygherrerådgiver Holmsgaard havde behov for hjælp og rådgivning til at få klarlagt, hvilke muligheder, der fysisk var at vælge imellem i forhold til etablering og opsætning af ladeløsninger i en konkret byggesag.

Bygherren stod overfor at skulle beslutte, hvad og hvordan der mere specifikt skulle etableres ladning til beboere og gæster under opførelse af et helt nyt boligbyggeri.

Holmsgaard afholdte, sammen med City Tekniq, en workshop, hvor alle de tekniske spørgsmål blev besvaret og bygherrerådgiveren blev klædt på til at rådgive bygherren til sin beslutning.

Har du også brug for hjælp til at komme godt i gang med ladeløsninger som bygherre? Eller er du medlem af bestyrelsen i din beboerforeningen?

Book en workshop med uvildig rådgivning hos os. Læs mere om workshoppen Hjælp de får elbiler.

Vi rådgiver boligforeninger, når de skal etablere ladeløsninger til beboeres elbiler. Har din boligforening brug for hjælp? Se mere om ladning til boligforeninger.

Kontakt os og få en snak om, hvad vi kan hjælpe med her.

Posted by HC Jensen