Ladestationer til elbiler, når pladsen er trang

Ladestationer til elbiler, når pladsen er trang

Løsningen fra City Teknik blev en smule utraditionel, for løsningen lå ikke lige til højrebenet.

Der skulle trylles, da Center for Specialundervisning for Voksne skulle have ladestationer til deres nye elbiler i en meget lille gård, hvor pladsen var trang.

Center for Specialundervisning for Voksne på Frankrigsgade skulle skifte fra fossil- til elbiler og havde derfor brug for en ladeløsning. Der var dog nogle udfordringer ift. at placere de fem ladestationer. Det var en meget lille gård, ladestationerne skulle placeres i, og dermed var der begrænset plads til ladestationerne på facaden.

Utraditionel og fremtidssikret ladeløsning

På grund af den begrænsede plads anbefalede vi en lidt utraditionel løsning, hvor laderne er placeret over hinanden. Der var ikke tilstrækkeligt med kapacitet i bygningen, så strømmen blev trukket fra det nærmeste offentlige forsyningsskab. Hver lader er begrænset til 1-faset ladning, så selvom centeret skulle få 3-fasede biler på et senere tidspunkt, vil de stadig kunne lade samtidigt. Der er desuden lavet forberedelse til de sidste to ladere med et nedgravet tomrør fra forsyningsskabet, så P-pladsen ikke skal opgraves på ny ved en fremtidig udvidelse.

Få uvildig rådgivning til etablering af ladestandere i virksomheder

Læs mere om, hvordan vi hjælper virksomheder og rådgiver, når der skal etableres ladning til elbiler på parkeringspladsen her.

Du er velkommen til at ringe på telefon 7174 5658, eller kontakt os her.

Posted by HC Jensen